emaerket

Sådan får huden et yngre udseende med dermaroller

Når man bliver ældre, vil dette vise sig på forskellige måder. En af disse måder er ved, at huden bliver ældre at se på. Der er gennem tiden blevet opfundet nye produkter og metoder, som kan have en positiv effekt i forhold til at opnå et yngre udseende af huden. Benyttelse af en dermaroller er en revolutionerende ny måde at forbedre udseendet af ansigtslinjer og rynker, der kan være været forårsaget af aldring og slid.

Aldrende hud i ansigtet

Vores hud bliver påvirket af mange faktorer i forbindelse med, at vi bliver ældre. Hvordan din hud vil aldre afhænger af en række faktorer, herunder blandt andet din livsstil, kost, arvelighed og andre personlige vaner. For eksempel kan rygning producere frie radikaler, engang sunde oxygenmolekyler, som nu er overaktive og ustabile. Frie radikaler beskadiger celler, hvilket blandt andet medfører en tidlig udvikling af rynker. Der er også andre grunde til, at huden begynder at se ældre ud i takt med, at vi bliver ældre. Primære faktorer, der bidrager til rynket hud, inkluderer normal aldring, sollys, herunder også fotografering, og forurening samt tab af subkutan støtte, hvilket er fedtvæv mellem din hud og dine muskler.

Grundet ovenstående faktorer, som påvirker vores hud i løbet af vores levetid, kan huden opleve ændringer såsom følgende:

 • Huden bliver grovere.
 • Huden udvikler læsioner som godartede tumorer.
 • Huden bliver slap. Tabet af elastisk væv, herunder elastin, i huden med alderen får huden til at hænge løst.
 • Huden bliver mere gennemsigtig. Dette skyldes udtynding af epidermis, hvilket er overfladelaget i huden.
 • Huden bliver mere skrøbelig. Dette skyldes en fladning af det område, hvor epidermis og dermis (lag af hud under epidermis) kommer sammen.
 • Huden bliver lettere brudt. Dette skyldes tyndere blodkarvægge.

Alle ovenstående ændringer af huden er noget, som de fleste gerne ville være for uden. Du kan nu tage skridtet til at hjælpe din hud med atter at blive frisk og smidigt samt at få det ungdommelige udseende, som du længes efter.

Om dermarollere

Dermaroller behandling kaldes også mikronålende terapi og det virker ved at stimulere huden, som derefter vil regenerere og reparere sig selv naturligt. Efter dermaroller terapi får huden et glat, sundt og rynkefrit udseende.

Behandling af huden med dermaroller involverer ikke nogen unaturlige kemikalier eller materialer, der indsættes i huden, så det er perfekt til dig, som ikke ønsker at udsætte huden for unaturlige kemikalier, som man blandt anden gør ved benyttelse af botox og andre fyldstoffer. Det er en af de sikreste og enkleste anti-aging behandlinger, der findes i dag, og det er også en af de mest effektive. Terapien øger produktionen af kollagen i huden, hvilket reducerer rynker, linjer, pigmenteringforandringer og åbne porer.

Dermarollere kan også bruges til behandling af ar og akne og det kræver ingen genopretningstid efter behandling. Kollagen er naturligt produceret i en ung alder for at holde vores hud stærk og fleksibel, og der er ikke noget mere naturligt end blot at stimulere produktionen.

Det er ikke overraskende, at dermaroller behandling hurtigt er blevet en af de mest populære former for anti-aging behandling i kosmetikindustrien. En ledende ansigtsspecialist, der har brugt dermarollere i to år, siger: "Den er fremragende til træt hud, der mister sin glathed eller bliver slap rundt om mund og kæbe."

Sådan skal du benytte en dermaroller

For at du kan opnå et yngre udseende med en dermaroller, er der visse trin, som du skal følge. Inden vi ser på disse trin, er det dog vigtigt først at vide, hvilken dermaroller der giver de mest positive resultater.

Behandlingen

Inden du påbegynder benyttelse af din Eco Masters Dermaroller, skal du vaske dermarolleren grundigt med vand og sæbe for at undgå, at du påfører bakterier eller lignende til huden.

 1. Start med at vaske dit ansigt. Eksfolier eventuelt din hud inden benyttelse af dermarolleren.
 2. Kør forsigtigt Eco Masters Dermaroller 4 gange vandret, 4 gange lodret og 4 gange diagonalt over din hud. Hvis du også ønsker at behandle dine læber, skal du benytte samme fremgangsmåde. Du skal undgå at benytte Eco Masters Dermaroller på øjenlåg og under øjnene. For bedste resultater anbefales det, at benytte Eco Masters Dermaroller inden du går i seng, da din hud på denne måde har god tid til at hele.
 3. Rengør din Eco Masters Dermaroller og sørg for, at den er fuldstændig tør, inden den pakkes tilbage i emballagen.
 4. Påfør Proto-Col Kollagen Ansigtsserum for at sikre optimal heling af din hud.
 5. Lad huden hele i cirka en uge, før du igen fortsætter behandlingen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev