emaerket

Younger Hands

75ml Creme | Fugtgivende håndcreme

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler
  • Gratis levering

  • Naturligt Produkt

  • Høj Kvalitet

  • Autentisk Produkt

Hænder og aldring

Når det kommer til aldring, bruger vi meget tid og penge på hudpleje til vores ansigter, og som regel glemmer vi alt om vores hænder. Hænderne kan ofte vise afslørende tegn på vores alder, og hvis de er blevet udsat for miljømæssige faktorer, som solens skadelige UV-stråler, kemiske produkter eller tørt og koldt vejr, kan de ofte bidrage til tegn på tidlig ældning. De fleste af os ønsker ikke at se ældre ud, hvilket er hvorfor det er så vigtigt at pleje dine hænder og inkludere dem i din daglige hudplejerutine.

Centrale effekter af Younger Hands

Beskytte
Solens UV-stråler kan spille en vigtig rolle i tegn på for tidlig aldring, så for at beskytte hænderne har formularen en SPF på 15. Det indeholder desuden Niacin eller Vitamin B3, som bidrager til sundhed og vedligeholdelse af normal hud.

Genoplive
Faktor 10 består af en kombination af aktive ingredienser, og efterligner hudens naturlige ekstracellulære matrix for at støtte cellernes fornyelsesproces. Dette kan bidrage til at forynge huden for at styrke teksturen og tætheden.

Fugte
Som et bioaktivt kompleks bestående af vigtige molekyler, styrker Uniprosyn PS18 hudens naturlige barriere. Dette begrænser vandtab for at sikre, at cellerne er velhydreret, så huden kan holde sig stærk og udglattet.

Lysne
Mælkesyre kan også være godt for huden, da det er kendt for at være et blidt eksfolierende middel. Phyllanthus Emblica er ligeledes fordelagtigt, da det indeholder Vitamin C, så sammen kan disse hjælpe mod pigmentering og solpletter.

Komplet liste over ingredienser

Vand (Aqua), Ethylhexyl methoxycinnamat, mælkesyre, Glyceryl stearat SE, Cetearyl alkohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phyllanthus Emblica frugtekstrakt, Butylen Glycol, Natriumhydroxid, Cyclopentasiloxane, Niacinamid, Hibiscus Abelmoschus frøekstrakt, Hydrolyseret havreprotein, Adenosin Trifosfat, PIND-20 Stearat, Cyclohexasiloxane, BHT, PVP, Stearylalkohol alkohol, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Kalium Cetyl Fosfat, PIND/PPG-18/18 Dimethicone, PIND-100 Stearat, Imidazolidinyl Urea, Pentylene Glycol, xanthangummi, duft (parfume), Citronellol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Dinatrium EDTA.

Hvordan man bruger det

Det som er så fantastisk ved Younger Hands er, at der er ingen rigtig måde at bruge det på. Det er helt op til dig og din huds behov. Til almindelig brug foreslår vi, at man bruger morgen og aften og derefter efter behov i løbet af dagen. Brug cremen ved at massere det på bagsiden af hænderne.

Når man afprøver et nyt hudplejeprodukt, foreslår vi altid, at man tester det 24 timer før første brug og tjekker ingredienserne for potentielle allergier. Opbevares utilgængeligt for børn