emaerket

Zuii Øjenbryns Definer

0.4g | Botanisk Baseret Pencil
:


Farve
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Øjensynlig smukke øjenbryn

En komponent ved et smukt ansigt der er vokset stratosfærisk er: øjenbrynet!

Disse striber af ansigtsbehåring anses i dag som afgørende for vores udseende, og fremhæver vores øjnes skønhed, knoglestruktur og vores profil generelt. Selv om du kan spore formen og stilen på øjenbryn 100 år tilbage i historien, har de aldrig før været så kontrolleret. Kvinder verden over farver deres bryn, nogle får dem endda tatoveret for at give dem det langvarige look de ønsker. Men få ved at produkter der er består af naturlige ingredienser, har været en del af kvindernes beautyboks i århundreder. Ville det ikke være skønt at blande viden fra oldtiden med moderne viden?

Zuii Eyebrow Definer

Ekspertholdet ved Zuii Organic har set væksten af vigtigheden af øjenbryn som essentielt for kvinders skønhed med interesse - og besluttede sig for at bryde alle regler med deres produkt. Begyndende med et urokkeligt engagement inden for naturlig og organisk skønhed, skabte de sammen, i Zuii Eyebrow Definer, et perfekt udvalg af pigmenter og botaniske ekstrakter. Bivoks og palmevoks er fusioneret med nærende shea butter og fugtighedsgivende solsikke for at opnå et fast men blandbart look. Med blot en blid påføring med blyanten, kan du tage et kraftfuldt skridt mod at opnå den ultimative skønhed, samtidig med at du plejer dine naturlige bryn.

Ingredienser

Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera*, Cera Alba (Natural Beeswax)*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Ricinus Communis (Castor Seed) Oil*, Mica, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera*, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride

Kan indeholde (+/-): CI 77891 CI 77491 CI 77492 CI77499

* Certificeret organiske ingredienser

Anvendelse

Zuii Eyebrow Definer bliver helt sikkert en hurtig og tilfredsstillende del af din normale forskønnelsesproces. Som det første påfører du en primer, foundation eller en pudder. Tegn let med blyanten hen over dit øjenbryn, for at udfylde de sparsomme områder, og gør det i den retning håret gror. Hvis du har lyst, kan du med forsigtighed rette formen på dine bryn til som du ønsker. Læs listen over ingredienser igennem før du anvender den første gang. For ikke at løbe tør for dit yndlings produkt anbefaler vi at du investerer i et mindre lager.