emaerket

Zuii Foundation Primer

30ml | Fugtgivende Makeup Base
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Vigtigheden af en god forberedelse

Så mange af os finder vores makeup rutiner utrolig vigtige - men hvad hvis bare et skridt længere kunne fremme vores skønhed til det maksimale?! At forberede huden til makeup er utroligt vigtigt, da det er nøglen til at din makeup holder hele dagen. På samme tid, er det næppe fremmende at dække vores ansigter til med kemikalier når vi gerne vil opnå en naturlig glød. Med alle de fordele vi kan finde i naturen giver det vel kun mening at anvende dem til af fremme vores udseende?

Foundation Primer

Nærende, fugtighedsgivende, kærlig pleje - det er hvad Zuii er efter med deres Foundation Primer. Denne lette, men rige serum er fyldt med botaniske destillationer, så du kan begynde med excellence på vejen mod perfektion, og de er alle valgt efter deres hud-elskende karakteristika i tankerne. Mandelolie anvendes ikke kun for den grundige fugtighedsgivende effekt, men også for dens evne til at give en vital glød, og arbejder i denne forbindelse sammen med både Marigold og Aloe Vera. Kamille er inkluderet for dets lindrende og beroligende virkning, hvor ekstrakt fra roser tilføjes for at revitalisere og blødgøre. Ved hver anvendelse beriger du din hud med disse fantastiske ekstrakter, og så meget mere, så du kan lægge din makeup sikkert.

Ingredienser

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Aqua, Rosa Damascena Flower Waters*, Calendula Officinalis Flower Oil*, Glycerin*, Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Vera) Juice*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Cymbopogon Martini Oil*, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Daucus Carota (Carrot) Sativa Seed Oil*, Chamomilla Recutita Flower (Chamomile) Extract*, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract*, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Olive Oil Decyl Esters (And) Squalene, P-Anisic Acid, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate.

*Certificeret organiske ingredienser

Anvendelse

Denne fugtighedsgivende serum bliver helt sikkert en essentiel del af din forskønnelse. Påfør et let tryk på pumpen med Foundation Primer på enten en svamp eller dine fingerspidser, og masser det let ind på dit ansigt, hvilket sikrer en jævn dækning. Lad det absorbere et øjeblik og påfør derefter Zuii Liquid eller Powder Foundation for at opnå det ønskede udseende. Læs listen med ingredienser igennem før påføring. For at sikre at du aldrig løber tør for din rutine til at forberede din makeup, anbefaler vi at du har et lille lager.