emaerket

Zuii Lipliner Blyant

1.2g | Til at Definere & Fremhæve Læberne
:


Farve
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Læbernes smukke udseende

I starten af 1900 tallet var Hollywood et af de mest ikoniske era’er - men hvad havde stjerne som Jean Harlow og Elizabeth Taylor til fælles? En forkærlighed for læbestift! Det utrolig defineret og pigmenteret udseende har sat et umiskendeligt mærke i den moderne kvindes tanker om kvindelighed, men læber er blevet forskønne i århundreder. I de seneste år er det at bevare et perfekt udseende hele dagen blevet essentielt, siden kvinder ønsker at vise det smukkeste ansigt de kan hele dagen lang. Når naturen producerer så utrolige fordele, hvorfor så ikke gøre brug af dem til at forskønne vores mund?

Zuii Lipliner Pencil

Med et dedikeret fokus på at levere naturlig og organisk skønhed, var Zuii Organic fast besluttet på at dække basis - og dine læber! Men deres Flora Læbestift der allerede er populær, ønskede de at begave deres kunder med en ekstra finesse til perfektion. Der findes et skønt udvalg at botaniske faktorer i Zuii Lipliner, der er blandet med kraftfulde pigmenter går efter en langvarig farve og definering. Naturlig bivoks blandet med shea butter og fugtighedsgivende solsikkeolie, for at læberne bliver plejet hele vejen. Endelig, så er candelilla inkluderet for at tilføje en varig modstandsdygtighed. Blot et øjebliks påføring kan forstærke og forbedre dit udseende, samtidig med at huden får noget ekstra TLC.

Ingredienser

Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera*, Cera Alba (Natural Beeswax)*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Ricinus Communis (Castor Seed) Oil*, Mica, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera*, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride.

Kan indeholde (+/-): CI 77491 CI 77492 CI 77499 CI 77891

* Certificeret organiske ingredienser

Anvendelse

Vælg den Zuii Lipliner Pencil der passer bedst til den læbestift som du bruger. Kontroller at den er spids, anvend Lipliner til at outline din mund. Hvis du ønsker den bedst mulige garanti for at farven holder, kan du bruge den på hele læben. Du kan herefter så bruge den læbestift som du foretrækker. Liplineren passer perfekt med den organiske Zuii Flora Læbestift, men vil også arbejde sammen med ethvert andet produkt til læberne. Check ingredienserne før du anvender den. Så du ikke løber tør, anbefaler vi at du investerer i et mindre lager.